ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε. ΦΡΑΓΚΟΥ
Οδοντίατρος – Στοματολόγος | Λουτράκι Κόρινθος

Ο γιατρός Νικόλαος Φράγκου τελείωσε το Λύκειο στην Αθήνα ( 22ο Κυψέλης ) τον Ιούνιο του 1979. Τον Σεπτέμβρη του 1979 άρχισε τις σπουδές Στοματολογίας – Οδοντιατρικής στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της πόλεως του Λβόβ, της Δυτικής Ουκρανίας, της τότε ΕΣΣΔ.

 

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο τον Ιούνιο του 1984 με αριστείο, και την ειδικότητα του Στοματολόγου, και ένα δεύτερο Δίπλωμα με την ειδικότητα του καθηγητή της Ρωσσικής γλώσσας.

 

Το καλοκαίρι του 1984 νομιμοποίησε στον τότε ΔΙΚΑΤΣΑ τις σπουδές και το δίπλωμά του ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, βγήκε η άδεια για την νόμιμη άσκηση του επαγγέλματος του Στοματολόγου – Οδοντιάτρου, και αμέσως άρχισε να εργάζεται στο ιδιωτικό ιατρείο που άνοιξε τότε για πρώτη φορά στο Χαλάνδρι Αττικής.

 

Έκτοτε, παράλληλα με την άσκηση της Οδοντιατρικής Στοματολογίας, προσπαθεί να μένει ενήμερος παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια και πρακτικά Hands-On μαθήματα, για την βελτίωση των ικανοτήτων του, στην παροχή υπηρεσιών που παρέχει, στους ασθενείς, που προσέρχονται στο Ιατρείο, βελτιώνοντας τους τρόπους και τεχνικές εργασίας χρησιμοποιώντας υλικά τελευταίας γενιάς που ποιοτικά υπερέχουν των προηγούμενων.

 

Επίσης έχει παρακολουθήσει αρκετά Συνέδρια (και συνεχίζω να παρακολουθεί) – Διεθνή και Ελληνικά, πάντα υπό το πνεύμα της βελτίωσης των εργασιών και των υπηρεσιών που παρέχει στο ιατρείο, και την αποφυγή των λαθών κατά την διάρκεια της εργασίας.

 

Παράλληλα συνεργάζεται με οδοντοτεχνικά εργαστήρια που παρέχουν μόνο ποιοτικά άριστη εργασία και χρησιμοποιούν ποιοτικά άριστα υλικά εγγυημένα και ελεγμένα.

 

Στο ιδιωτικό ιατρείο του, ασχολείται κυρίως με την διόρθωση της σύγκλισης των δοντιών και του στόματος, με την θεραπεία διαφόρων ειδών ασθενειών των βλεννογόνων του στόματος των άνω και κάτω γνάθων, με την γναθοχειρουργική αποκατάσταση των οστών (κύστες, ανύψωση ιγμορείων, εμφυτεύματα κλπ) αφαίρεση εγκλείστων δοντιών (όπως οι φρονιμίτες ή άλλα δόντια), την εξωτερική αισθητική αποκατάσταση των δοντιών (προσθετολόγος), την ενδοδοντία (απονευρώσεις κλπ), την χειρουργική οδοντική (εμφράξεις, ανασυστάσεις της μύλης των δοντιών κλπ) και την παιδοδοντία.

 

Μιλάει άπταιστα στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά, με βοήθεια τα Ισπανικά και Γαλλικά.

 

Από το 2016 έχει αρχίσει να εργάζεται στις αισθητικές αποκαταστάσεις των δοντιών, με προετοιμασία του τελικού αποτελέσματος και προεπισκόπηση αυτού με το πρόγραμμα “DIGITAL SMILE SYSTEM (DSS)”.

Στείλτε μας μήνυμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν